Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, na pewno nie Ciebie :mrgreen:

niecierpliwy, to nie chodzi o ocenianie. Chodzi o to, że czasami warto spojrzec w lustro. Ja nie dyskryminuje tej pani. Kobieta która ma rozmiar xxxxl tez może być piekna i ładnie wyglądać... ale na litośc... nie w leginsach i bluzce do pasa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, :papa:

kapseicyna, łomatko... ale ja nie mówię, że źle że jest xxxxl... kurcze nie przeinaczajcie moich słów. To co napisałam wczesniej Kobieta która ma rozmiar xxxxl tez może być piekna i ładnie wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, to nie chodzi o modę... chodzi o to aby ubrać sie adekwatnie do swojego wyglądu. Ja jak miałam trochę kilo więcej ne zakładałam mini bo wyglądałam przeraźliwie. teraz mogę i zakładam... tu chodzi o małe wyczucie estetyki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, ;) o gustach sie nie dyskutuje ;) Ja mam troche mniej niz 45 ale takiej mini jak zakładałam majac 18 lat nie założe. ;)

Saiga, jej... normalnie nie do wiary :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, mini jak najbardziej :) ale wiesz... nie taka jak kiedys, chyba nawet bym sie źle czuła ;) Figury modelki nie mam ale nie mogę narzekać;) a wiek...hmmm.... dlaje czuje sie jakbym miała 20 lat :D

-- 06 lut 2013, 21:52 --

Saiga, nie że o niewiadomo co tylko o ...hmmm... grypa Cie bierze czy cuś? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, a o cóż mnie podejrzewałeś : D?

Aranjani, to nie grypa,po prostu dobry humor :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.