Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, yyy przecier,gotować na mięsie...moooże :P nie robiłem nigdy :D

Saraid, taa maestro kuchni :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, eee ze mnie mierny kucharz,schabowe od biedy kiedyś, a także smażone kawałki fileta z kurczaka. :P

Szału niema :>

-- 06 lut 2013, 20:11 --

kapseicyna, pewnie : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, spoko spoko... dla chcącego nic trudnego :mrgreen: nie taki z Ciebie kucharz marny jak mówisz... schabowe też trza umieć zrobić :yeah:

kapseicyna, a Ty znasz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, :yeah: no jedzenie fajne jest :mrgreen: dopóki nie trzeba zmieniać garderoby ;) (łomatko... jaka wczoraj dziewczynę widziałam... czasami zastanawiam się czy ludzie maja lustro w domu :roll: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, może mnie widziałaś ? :D czasem jak sobie zaśpię to wyglądam jak kloszard :mrgreen:

Saiga, poproszę :P:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.