Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, gdzieś tam mi już mignęło Twoje zdjęcie, czy się mylę?

Słuchajcie, czy ktoś się orientuje... Dziś przychodzi do mnie facet z kablówki wymienić modem od neta, bo zmieniamy pakiet, takie tam... :roll: . Czy router wtedy też trzeba skonfigurować od nowa, czy gostek to dostosuje? Zapomniałam zapytać w Biurze Obsługi, a pewnie wieczorem małżon będzie chciał poślęczeć nad projektami. Ktoś wie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, czy ktoś się orientuje... Dziś przychodzi do mnie facet z kablówki wymienić modem od neta, bo zmieniamy pakiet, takie tam... :roll: . Czy router wtedy też trzeba skonfigurować od nowa, czy gostek to dostosuje? Zapomniałam zapytać w Biurze Obsługi, a pewnie wieczorem małżon będzie chciał poślęczeć nad projektami. Ktoś wie?

A czyj to router? Jeśli ich to sami wszystko ustawią.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :bezradny: bo jak nie to muszę dzwonić po następnego specjalistę :? . Tępak ze mnie w tym temacie :? .

-- 06 lut 2013, 16:24 --

Mushroom, w tym sęk, że nie ich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D

ProstaNazwa, fajne są te koty co mi wysłałaś, ale spać mi się przez nie chce, bo one nic nie robią :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.