Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie jest cicho :P ale fakt, że jak my jesteśmy to jest głośniej :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no własnie się zaczął :D nie będę krzyczeć :D a kolacja będzie po meczu, dobrze? :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak siostra nie będzie krzyczeć , to postaram się być dżentelmenem i nie przeklinać , kur.wa powinna być żółta kartka , poj.ebało ich ? :evil: może być po meczu , byle dobra ! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a co mi k.urwa da jak brat nie będzie przeklinał ? i nie powinno być żadnej kartki :twisted: hmm.. dobra kolacja? brat mi wymagania stawia, a ja nie mam pomysłu :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może i nie powinno , ale zawodnik barcelony sfaulował i jak rasowy kibic trzeba wyolbrzymiać :twisted: a co mnie to interesuje ? obiecała siostra dobrą kolację , to ma być dobra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat jest za bardzo stronniczy :P i lubi wyolbrzymiać :P hm.. dobrą kolacje

-- 30 sty 2013, 21:29 --

Benzema ślepoto :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to jednak mamy coś ze sobą wspólnego , bo siostra zawsze wyolbrzymia , że u mnie taki bałagan w pokoju :P ale siostra stawia ? :D

Benzema ślepoto

gapa , to był Higuain :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja nie wyolbrzymiam, olbrzymie to są te karaluchy :P składamy się pół na pół nie ma dobrze :P

ale Benzema też :evil: w ogóle to zagaduje mnie brat i nie wiem co się dzieje :P

-- 30 sty 2013, 21:39 --

virgo21, :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak to pół na pół ? była inna umowa :evil: w takim razie siostra obejrzy tylko jedną połowę meczu :P

ja zagaduje ? :P to siostra ciągle mówi " kiedy Ezil będzie przy piłce ? ... no podaj do Ezila :evil: " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no dobra ja płacę, ale ja więcej zjem :P połowę meczu? psychopata :P

to brat wszystko komentuje i ocenia jakby był Mourinho czy co :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.