Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat lepiej powie, co dzisiaj narozrabiał :P mnie do pionu stawiać nie trzeba, pff :P bo stoję równo i się nie zataczam :D Za to brat tak... znow brat u sasiada był :evil::P

virgo21, no dobrze < głaszcze> :mrgreen:

-- 30 sty 2013, 19:14 --

beladin, :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, masaż to już nie ja, bo masaże w moim wykonaniu kończą się kontuzjami :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tym razem sąsiad mi wódkę na siłę wlewał do gardła :-| ale jestem gotów jutro znów podać się torturom :P a z siostrą to jeszcze sobie porozmawiam , ale to zaraz , bo muszę wyniki sprawdzić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wódkę? jutro będzie denaturat, a potem benzyna :P brat powinien przestać tam chodzić :P co jakie wyniki ? :P

virgo21, jaka zła, zawsze taka jestem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jestem na to przygotowany :P jak będzie benzyna , to dam siostrze się w końcu wybrać do sąsiada :roll: tak mnie siostra o to prosiła , nie miałbym serca żeby odmówić :P nie mogę powiedzieć jakie wyniki , bo siostra zaraz przyjdzie do mnie i będzie ze mną oglądać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Bo to się rączkami z czuciem masuje, a nie skacze komuś po plecach :D

Bianka78, W sumie mógłbym Cię dobić, ale nie mogę obiecać że będzie humanitarnie, bo to różnie z tym dobijaniem wychodzi 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie, wie brat co, w benzynie nie gustuję, jeszcze jakbyśmy auto mieli to może, zawsze można nabrać w usta i potem na karnistra przelać :mrgreen: nie mnie nie obchodzi, co to za wyniki, łaski bez gadaj :twisted: zresztą i tak potrzebuję telewizora bo o 21 gra Real z Barcą :P

beladin, o cholera a ja w butach na obcasie jeszcze po tych plecach skakałam :shock::D nie mam do tego zdolności wyraźnie :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.