Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jeszcze częsciej? :P brat i tak już ma dobę obiadową :P oo nie, jutro to ja idę na tortury :mrgreen: ewentualnie może iść brat ze mną, ale to moja kolej :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj kładłem się z myślą " jest,jutro dzień wolny"

Zaś dziś miałem paskudny zjazd nastroju :mrgreen: (Tak,to działanie by wygrać konkurs na marude) :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, w listopadzie w chorwacji na zawodach sie przewalilem i ogolnie mnie nie bolalo dopoki ktos mnie nie dotknal. Pompek tez nie moge robic bo nie moge tak zgiac reki w nadgarstku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, byłam u sąsiada, skończyło mu się piwo :P

-- 29 sty 2013, 21:46 --

Mara_, może Ci się jutro zachce pizzy? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, gorzej jak nie masz ochoty a jesz bez przerwy, bo nie możesz się powstrzymać to jest ból :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.