Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000,

jeszcze nikt nie wyjechał,

mnie boli głowa bardzo mocno , kurna jestem prawie zdrowa ale jeszcze musze w domu siedzieć po prawie to nie znaczy zdrowa,a ta głowa to moze z nerwów-tak mi sie coś wydaje,

pije kawe i patrze na telefon

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000,

jestem prawie codziennie tylko mało piszę ostatnio:)

nosz kurde biedni licealisci własnie powiedzieli w radio ,ze ustna matura, na którą bedą sie musieli uczyc wszystkiego bedzie trudna, bidoki nie wiedzą co wylosuja,

ja szłam na mature jak wszyscy kiedyś i tez nikt nie wiedział co wylosuje z 4 lat nauki mogło wszystko się trafić i jakos kazdy to przeszedł i nikt nie robił z siebie ofiary więc i oni sie nauczą i beda losować a nie jakąś prezentację durną,gdzie jeden tamat wystarczyło umiec,

z innych przedmiotów tez sie losowało pytania i nikt nie wiedział co się trafi , trzeba było wszystko się uczyć i to był na pewno lepszy system

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ProstaNazwa, hejka :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.