Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, mogłaś mi to pokazać wcześniej, inaczej bym z tą panią porozmawiała, co za tupet. U mnie na obiad indiańskie curry z ananasem :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ja dzisiaj robie filecik z kurczaczka, ziemniaczki i jakaś suróweczka. Może być ?? :mrgreen:

JBrown, może jeszcze będziesz miała ta watpliwą przyjemność ;)

Musi być pyszne :105:

-- 24 sty 2013, 16:46 --

dobrze, że sobie przypomniałam... burkom muszę też obiadek nastawic :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę mąż będzie w domku :)

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, czymś trzeba zakąsić niesmak religijny ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Fajna,zbyt fajna,teraz hihi,haha za 10 lat będzie zdychanie na miażdżyce i cholesterol :lol: (ale to w moim wypadku :P )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oo dziczyzna dobra :D ja grzane piwo właśnie zrobiłam, komu? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ok, zaczekamy aż wystygnie :D Wegetarianka czy tylko dziczyzny nie papu? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.