Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

weżmie

weżme się :D ale za ten mały bład 3:2 :P :P

skoro brat się nie uczy to ja też :P co mam być gorsza :D no chyba, że łaciny :roll: może znowu coś o osłach wynajdę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, dziś bratu daruję i będzie 2,5:2 :P a wie brat, ze się rozglądałam, myśle ostatnio czy by z kursem dla przewodników tatrzańskich nie zaszaleć :pirate:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wolna chata.. phh.. chate zabieram ze sobą, chyba musze gdzieś mieszkać, nie?? :P jak mi się już przejedzą to może i bratu wyśle...jak się brat będzie dobrze uczył :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ej ej, farmazony bo farmozony, ale zawsze jakaś logika jest :D Chce żeby było już jutro, bo chce do McDonalda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, tez byś coś chciała a nie wiesz co :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, dziś bratu daruję i będzie 2,5:2 :P a wie brat, ze się rozglądałam, myśle ostatnio czy by z kursem dla przewodników tatrzańskich nie zaszaleć :pirate:

Wolałabym zaszaleć z przewodnikiem tatrzańskim ;)

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim , po 4 dniach wróciłem do świata żywych , szaleje specyficzny wirus z dziwnymi objawami gorączki której nie można zbić niczym ubierajcie się ciepło dużo witamin itp. :roll:Jestem mega osłabiony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.