Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, krople ze świetlikiem były już pierwszego dnia ;) Ogólnie któregoś dnia mi przejdzie zapewne xD

-- 21 sty 2013, 19:51 --

Mara_, wiedziałam że zapomnę o czymś...

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak patrzę co mnie czeka w tym roku jak pójdę zdawać prawko, to zaczynam wątpić że kiedykolwiek zdam... :/

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, I tak będziesz lepsza ode mnie, bo ja pierdolnąłem tym w połowie kursu,pogłębiłem depreche, i temat stwierdził zgon pół roku temu :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, próbuj.

Ja tam raczej już zostaje skazany na łaskę busów i mpków do końca żywota,najważniejsza rzecz - musi ci zależeć i musisz chcieć.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, słyszłam o tym dniu, tylko czemu akurat w dzień babci? :P:D o dziwo mam dobry humor :roll: a rozmarzona, bo w końcu w domu :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Najbardziej depresyjny dzień roku"?

Co za pierdolenie,zresztą niedziwne, skoro ludzie "depresją" określają 1-dniowe dołki.

Tyle pojęcia co ja o kuciu średniowiecznych mieczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ja w tym widzę sens, nawet kiedyś już słyszałam o czyms takim, chodzi po prostu o to, że w sumie to środek zimy konca nie widac, opadły swiąteczne nastroje, połamały się noworoczne postanowienia itp. Dzień to może bardzo uściślione, ale teraz zdecydowanie jest najbardziej depresyjny okres w roku.

-- 21 sty 2013, 19:32 --

virgo21, pijemy :yeah: chce jutro wyciągnac kolezankę do pubu, to nie odpisuje na fb ani na smsy, a całe rano do mnie pisała jak nie moglam odpisać :evil: nigdy jej nie ma jak jest potrzebna :evil::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma swoje wytłumaczenie na to, ale to fakt, że ludzie nie potrafia odróznic zwyklego doła od depresji, dla nich to jest to samo :P

-- 21 sty 2013, 20:34 --

Snejana, jak to sie mówi, umiesz liczyc licz na siebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie nie potrafia odróznic zwyklego doła od depresji

od doła się zaczyna :!: a że czasem ludzie dramatyzują to cóż... kazdy lubi ponarzekać :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no chyba tak 8) nie odezwie się teraz dopóki nie będzie czegoś potrzebowała :roll: a wtedy będzie moja kolej na strzelanie fochów :D :D

-- 21 sty 2013, 19:36 --

Saiga, no i łatwiej znaleść powód, by nie wychodzić z domu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.