Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, dzięki :D

siostrawiatru, nie, żartuję, ładny :D ale ja sama wolę swój stary :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Aj tam , ładny. Nie zmieniaj.

-- 13 sty 2013, 13:53 --

Bardzo zmysłowa kobieta, bardzo piękna. Ty jesteś piekna więc pasuje:)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, też sądzę, ze ona jest piękna. Daleko mi do niej, ale dziekuję :D zresztą piękna to jesteś Ty :P

-- 13 sty 2013, 12:57 --

Saiga, Irina Shayk :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Masz piękne duże oczy, czego mi brakuje i w ogóle wiele mi brakuje do Ciebie:) ale lubię Ciebie::)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, poza oczami to nic ładnego nie mam :roll: a Ty jesteś cała atrakcyjna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ano, już zapomniałam, co piszę :roll::D

-- 13 sty 2013, 13:04 --

lecę poczytać sobie ksiażkę i poczekać, aż pizza przyjedzie :yeah: do potem :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Weź przestań, masz piękne oczy, wlosy i w ogóle jesteś piękna. To Ty powinnaś dostać tytuł miss. Będę na Ciebie głosować.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie gdzie można pooglądać zdjęcia do tych wyborów miss ? :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, A na mnie statystyka i prawdopodobieństwo czekają :hide:

JBrown, miss-forum-2013-t40570.html

mister-forum-2013-t40571.html

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, pooglądałam, większość z was jest ładna jak z obrazka :) pozazdrościć :)

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Spoko gdyby był konkurs na "najlepsze zdjęcie niewypału artyleryjskiego" to wygraną bym miał gwarantowaną :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No facetów właśnie skończyłam oglądać :)) i macie pełny sukces bo się pierwszy raz tego dnia szeroko uśmiechnęłam, pozytywnie zaskoczona :)) może ja się zgłoszę ;))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, myślę, że to było tak, że najpierw zobaczyłaś mnie i Saigę, i stwierdziłaś: "Boże, co za paskudztwa", ale potem zerknęłaś na resztę i poprawiłaś sobie humor :) . Btw. Saiga, ciekawe, który z nas będzie ostatni, ja czy Ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ja sie wstydzę ! Mam tylko na wpół rozebrane foty, ale coś czuję , że niezłą zabawę bym miała :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.