Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dupa.

Staram się pozbierać do kupy, wychodzi jak zwykle wielkie nic.

Najgorsze, że muszę wyjść do bankomatu. Skąd u mnie znów te lęki?

Poza tym, czeka mnie odławianie kilograma krewetek z ogromnego akwarium, bo muszę poleczyć dyskowce, a krewetki nie tolerują tych leków. :pirate:

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boberek :D

Ktos posiorbie ze mna kawke? Swiezo zrobiona

Lilith, nie wiem o co chodzi bo nie chce mi sie cofac strony ale na wszelki wypadek tulam k,NjY2MTYxMTEsNDgxMjUxMjY=,f,przytul.gif

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, no to czemu sie nie wyspalas jak egzamin dopiero po poludniu? Nier stresuj sie Slonce... nie pierwszy i nie ostatni przeciez. :*

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, powodzenia,też dziś mam egzamin o który sie pewnie rozjebie jak dzik w sosne :roll:, niema to jak czekać na "egzekucje",choć ty pewnie przygotowana jesteś.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, matematyka,mój poziom w tym przedmiocie odzwierciedla jakość Tego jakie życie prowadze i osobowość -gówno,dno i 3m mułu : D

Jak się uczyłaś to zdasz :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.