Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, patrząc na te zdjęcie mam wrażenie, że twój pies chętnie pozdrowiłby mnie subtelnym słowem na S :PTomcio Nerwica, świeże paluszki na kolację? :D

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Czyli typem gwiazdora/ki? nie jest :mrgreen:

Aaa te moje doły to czasem jak szybko się zjawiają tak szybko znikają :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobrze gotuje ... nawet powiedziałbym , że bardzo dobrze , ale ... w sumie nieważne , to dla mnie zbyt wielka trauma by o tym mówić :P

Snejana, śpiewaliśmy z sąsiadem " stare krowy nie chcą zdychać " tak się złożyło , że akurat pod siostry oknem , ale to zupełnie przypadkiem się tak złożyło :D oczywiście , że obgadywaliśmy , ja jak zwykle mówiłem o siostrze same najgorsze rzeczy , że siostra niedobra , że mnie biję , że nie karmi itp itd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak brat zasłuży to oczywiście, ze go trzeba bić i głodzić :P brat myśli, że co? królewicz jest, żeby mu tylko uslugiwać? Powiedziałby brat o mnie coś miłego to może by i kolacja była, a tak to dziś znowy kocia karma :P

" stare krowy nie chcą zdychać "

nie ma piosenki o osłach? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak pomyślę to część mojej rodziny jest jak paparazzi,będą łazić,zawracać i truć d*pę jak najęci :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.