Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dzięki mnie, bo się bratem zajmowałam 8)

pinda, zrobiłaś swoje brzuszki?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, mnie też tak trzymało wcześniej , ale zacząłem brać żeń -szeń i tran , do tego stosuje jakieś inne domowy sposoby jak czuje , że mnie łapie i choruje najwyżej 3 dni z łagodnym przebiegiem :D

Snejana, niech będzie siostrze :Dchoć , to nieprawada , ale liczę na obiad , więc głośno tego nie powiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, ja nie, bo mnie brzuch boli, ale jak mi przejdzie to zrobie :mrgreen:

Svafa, mnie też, jeszcze nic nie zrobiłam, w ogole czuję się jak kaleka dzisiaj

Tomcio Nerwica, 8) obiad..? a to kanapki wczoraj nie wystraczyły? dziś też muszę cos zrobić? :-| brat to za dużo wymaga :(

-- 02 sty 2013, 14:55 --

omeeena, poszukałam i też nie widzę, uciekł gdzieś czy co :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja już zupełnie zgłupiałam albo oślepłam? Nie widzę wątku: JAK SIĘ DZIŚ CZUJECIE :?

Ja też go dzisiaj szukałam i też pomyślałam że zgłupiałam :mrgreen:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zarządzam zbiorowy dół bo nie możemy napisać, jak się czujemy :why::D dawać ten wątek z powrotem ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.