Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, właśnie widziała siostra tą dziurę w drzwiach ? to dlatego tak zimno :D obudziły mnie w nocy jakieś hałasy , na początku myślałem , że to siostra tak chrapie , ale okazało się , że to nosorożec się do drzwi dobijał :P trzeba będzie go upiec jak szynszyla :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to co Twoj ojciec robi?

Tomcio Nerwica, brat już chyba kiedys o tym gadaliśmy, ja nie chrapie :twisted: nie znoszę tego nosorożca :P chciał nam zmieść dom z powierzchni ziemi czy co :D a te pierogi wczoraj to z dodatkiem szynszyla wlasnie były, dobre nie?? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, przynajmniej go masz :P ale rozumiem, ja też bym niektorych członkow rodziny najchetniej wystrzelała :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, próbowałem z nim rozmawiać na ten temat o co mu dokładnie chodziło ( oglądałem kiedyś doktora Dolittle , to wiem jak gadać ze zwierzętami :P ) ale nic nie chciał powiedzieć , tylko coś tam mruczał :P wydaje mi się , że jemu zimno było , a siostra go wpuścić nie chciała :P pierogi z szynszyla były ? niedobrze mi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, taaa brat lwy umie tresować, ze zwierzetami rozmawiac... dzwonili z zoo, mają fuchę dla brata :P ale zaraz.... nosorożec mruczał? a białych myszek z nim nie było? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Hmm to zdanie mnie "zaskoczyło",no jest ale ma się go dość coraz częściej...

A na strzelanie do rodziny, daj znać, też z chęcią sobie poćwiczę strzelanie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a słyszał brat, że w Safari to nie mają piwa i transmisji meczy?? przecież brat tam nie wytrzymie :P moje myszy :shock: morderco Ty :cry:

Saiga, eeej, ale tylko ja mogę strzelać do własnej rodziny, nie oddam nikomu tej przyjemności :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale interesuje mnie tylko praca sezonowa , tak od czerwca do sierpnia , bo wtedy nie ma żadnych rozgrywek :D i zapas piwa zabiorę oczywiście :P nie chciałem ich dawać nosorożcowi , ale gdybym tego nie zrobił , to dziś byśmy nie rozmawiali :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, dobry wieczer.

Snejana, Ok,masz za to nowy zlewozmywak,trzymać tak dalej to może i na zmywarke się kiedyś zrzucimy :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobra, to ja bratu potrawki z szynszyla i nosorożca naszykuję na to safari :P mógł się brat poświęcić i dac zjeść nosorożcowi a nie moje biedne myszy mu oddawać, to były jedyne osoby w domu, ktore mnie lubiły i dało się z nimi pogadać :( teraz muszę iść upolować następne

luk_dig, dobry wieczór :D Ktoś tu chyba się dobrze bawi w święta :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie wieczornie :D

Mnie się wydaje czy znowu Kevin leci w TV :shock::shock:

kochana wczoraj widziałam jak właśnie go reklamowali... powiedzieli, że na specjalne życzenie widzów :uklon::hide:

normalnie nie wytrzymam już z tym przeziębieniem :? akurat w Święta musiało mnie dopaśc :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no, Kevin sam w domu ma lepszy klimat ;) ale ważne, ze jest, święta bez Kevina to nie święta :P

-- 25 gru 2012, 19:48 --

Aranjani, hej, zdrowiej ;) Bo ze mną już lepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.