Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, ale jak nie będę palić to w chałpie się zimno zrobi :P a co ja jestem rondel, zeby sie z garami kapać :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, prawidłowo,ktoś musi nadzorować...

Snejana, Jeśli patrzysz na siebie z perspektywy rondla...niech ci będzie,ale to twoje słowa... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jaki śnieg? u mnie to tylko deszczu napadało :P a brat to ostatnio taki upierdliwy, ze chyba nic pod choinke nie dostanie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, miło mi jestem, rondel. :lol: ale to przez Ciebie tak powiedziałam :P

-- 23 gru 2012, 22:29 --

Tomcio Nerwica, ale ostatnio to się brat wzbija na wyżyn upierdliwości :P albo wcześniej mi to nie przeszkadzało, nie wiem :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Taa zwalaj wine na mnie... :mrgreen:

Tomcio Nerwica, Co do mistrzostwa w upierdliwości,zapraszam do mojej rodziny, większych udupczliwców w całej galaktyce nie znajdziesz

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no nie "zwalaj na mnie" tylko tak, sam to powiedziałeś :P

nie wierzę, że ktoś może być bardziej upierdoliwy niż Tomcio, nie ma mowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, uważaj , bo zaraz się licytacja zacznie :mrgreen:

Snejana, są trzy przyczyny mojej upierdliwości :D dbam o siostrę w ten sposób , piwo się skończyło i real przegrał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie doceniasz mocy mojego dziadka.

Taa i wychodzi że moja wina.

A kij,niech będzie, od dziś będziesz rondlem :mrgreen:

Tomcio Nerwica, Dawno żadnej nie urządzaliśmy,więc zapraszam :mrgreen:

(Tylko nie co do nieudacznictwa,to automatycznie wygrywam po piątkowej akcji..... :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bo o mnie dba, bo jest upierdliwy, ale paranoje :P to że real przegrał i brat tyle piwa chleje to nie moja wina :bezradny: bratu to by sie na prawdę przydała taka Baśka Kwarc żeby wpadła i brata poustawiała :P Bo ja jakoś nie umiem :D

-- 23 gru 2012, 22:53 --

to automatycznie wygrywam po piątkowej akcji

jeszcze to rozpamiętujesz? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, ja bym wszystko odwołała, a dzisiaj jak to chyba dostane pier*olca :twisted::twisted:

-- 24 gru 2012, 12:17 --

Fałsz, wszedzie fałsz :twisted:

Nie pozostaje nic innego jak obiema rekami sie podpisac. U mnie jeszcze jest "normalny" dzien, katastrofa zacznie sie za jakies 2-3 godziny i potrwa 3 dni. :hide:

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helllooo wszystkim

u mnie odwilż i chlapa

Mushroom, uwielbiam ten obrazek :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.