Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom, :hide::pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Królowo śniegu..... nie panujesz nad swoimi sniezynkami ????

I Andre tu zawitał dzis, czy go ktos tu jeszcze pamieta, andre wrocil z daleka na forum w te swieta .....

Gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Dziękuje :) to życz tacie zdrówka :)

Ech na klnę dzisiaj cały dzień... że akurat teraz jak tyle do zrobienia... ale cóż... na noc gorąca herbata z brandy i może jakoś jutro będzie lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To kawał upierdliwej mendy,takie mendy nigdy nie są zbyt długo chore,złego licho nie tyka, a jak już dopadnie,to tylko na chwilę :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, cześć brat, co zimno, co zimno jak w kominku palę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Cześć siostra :D dopiero wróciłem do domu i myślałem , że będzie ciepło , a siostra słabo coś pali w tym kominku , za to z papierosami idzie siostrze lepiej , bo jak byłem niedaleko domu , to żdziwiła mnie ta mgła , ale przypomniałem sobie , że siostra znów zaczęła palić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bo jest mgła! :roll: jeszcze nie palę tak jak kiedyś, za niedługo będę mogła tę mgłę nożem kroić :P jak brat taki mądry to niech mnie zastąpi, bo już zmeczona jestem i chyba pójde spać :P

Saiga, nie, na gorącą kąpiel dla mnie, bo mnie sie też coś od życia należy :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie pal,umrzesz na raka :< (mnie zaś za rodową upierdliwość choroba popromienna albo gangrena będą zeżerać 30 lat), a kąpać się można razem z garami :<.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra chce iść spać , a tyle jeszcze roboty zostało :D wyśpi się siostra po śmierci , a teraz idziemy śnieg odgarniać ... to znaczy siostra , ja będę nadzorował prace :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.