Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, to świnki może siostra przygarnąć , ale krówkę to zjemy :D chyba , że do krowy też ma siostra inne plany :D

Saiga, takie są baby :?:P

LilaWolken, nie słuchaj mojej siostry :D ona nie wie co mówi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, krowe możemy zjeść, bo to pewnie stara krowa :evil: I doskonale wiem, co mówię :P Masa strąconych latarni się ze mną zgodzi :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W klubie powiedzieli mi " damy panu dwie świnie i dwie krowy " a ja na to " dobra biorę dwie świnie , ale krowę już jedną mam w domu , więc dwie mi niepotrzebne , wezmę jedną " :P to dobrze , że zjemy tą krówkę , bo mam już szynszyla , kiedyś może będzie lew i powoli robi się w domu jakiś folwark zwierzęcy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, gdyby nie to, że lubie bratu dogryzac to bym się obraziła i nie odzywała za tę krowę :evil:

szynszyla też zjemy, więc w końcu będzie więcej miejsca w domu :D a potem przyjdzie lew zje nas wszystkich po problemie :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale ja mimo wszystko lubię siostrę glaszcze.gif chociaż nie zawsze bije.gif

Mówiłem przecież siostrze , że umiem tresować lwy :D na discovery się tego nauczyłem , więc to my za jakiś czas zjemy tego lwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no właśnie, nie zawsze, brat to mi lubi dogadywać :P ale nie szkodzi, jak ja krowa i to brat osioł :P A osła lwe prędzej zje :P jestem ciekawa jak się tresuje lwy? "Lwie, siad!" "Podaj łapę" "Lew zdechł" ? :D

-- 19 gru 2012, 17:37 --

Foch jest tak staromodną bronią....

To nie foch to... eee.... no .. ten...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, hej :)

Tomcio Nerwica, osioł, ale osiołki są fajne, w odróżnieniu od krów :evil: niech się brat nie waży być tego lwa! biedaczek, nie dość że go z sawanny ukradna to jeszcze bić będą, patologia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, krówki też są fajne , nie wiem dlaczego siostra ma takie zdanie o krowach :P jak nie dostanie biedaczek biczem , to my będziemy dopiero biedni , bo z pokoju będziemy się bali wyjść :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, po za tym, żem troche chora to dobrze :P A Twoje?

Tomcio Nerwica, ale osiołki są lepsze, takie kochane, o: http://img1.cokupicstatic.pl/c_big9102887.jpg cały brat :D a krowy są wstrętne :P dlatego ja sądzę, ze lew to zły pomysł, bo nawet żaden tam bicz go nie powstrzyma, zje go i tyle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, no własnie ja nie mam czasu, ale jakoś tak wychodzi :D chociaż przeważnie i tak trakcie robie kilka innych rzeczy :D jak tam przeziebienie?? bo mi zawsze na wieczór przechodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To oczywiste że to był foch. :mrgreen:

A teraz pozwalam strzelić focha za to że wypomniałem focha.

Fochcepcja :shock: ?

Wiecie że gdyby osiołkowi wystawili diagnoze,to wypadłoby że jest dystymikiem :mrgreen: ?

Co do krów - milka nie powinna nazywać się milka,gdy prosisz o to powinno się powiedzieć - proszę czekolade z jagodowym bykiem.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, Cześć , póki co wszystko w porządku , a u ciebie ? ;)

Snejana, Jak nie krowa , to może żmija ? :P lew z takim rodzeństwem długo nie wytrzyma i będzie błagał o bilet do Safari :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę czekolade z jagodowym bykiem

:lol::lol::lol:

girl anachronism, zawstydziłaś właśnie moje lenistwo :D

Tomcio Nerwica, żmija lepsza, przynamniej chuda :D :D ej a może go w tym Safari nauczyli gotować?? wtedy mógłby zostać :P chociaz pewnie nawet za dopłatą by z nami nie wytrzymał :P

Pitu, co to znaczy, zawieszony w twórczości? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Chuda to się zgadza , ale przede wszystkim ten jad :P nauczy się gotować i skoro ma cztery łapy , to szybko powinno mój pójść z myciem podłogi :P jak będzie się buntował , to zamkniemy go w piwnicy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, krowa nosi w sobie mleko więc z dwojga złego wolę jad :P

zaczynam lubić tego lwa! o, z piwnicy ne wylezie więc może być, albo oddamy sąsiadowi, powie się, że to w prezencie od nas kotek na swięta, tylko trochę przerośnięty :P sąsiad troche ślepawy to akurat będzie mu ten lew robił za psa przewodnika :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja mam go zamiar zabrać na polowanie kur :P ale żeby sąsiadowi nie zachciało się z tym psem przewodnikiem wyjść do sklepu :P my tu tak siostra piszemy o tych zwierzętach publicznie na forum , tylko czekać aż się obrońcy praw zwierząt odezwą :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.