Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kurde a myślalam, ze się brat nawrócił :P tak btw. to caly dzien dziś sprzątałam i nawet obiad zrobiłam, bo nie chciało mi się uczyć :pirate: wywalą mnie ze studiów to powiem, ze to przez to, ze mnie brat do obowiązków domowych gonił i to jego wina :P

Saiga, nie! :evil::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Bo zamknę w kuchni zaś na 3 tygodnie.

Zresztą od kiedy przy garach są laptopy czy inne narzędzia umożliwiające korzystanie z internetu :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wreszcie siostra dobrze spędziła dzień :P nie przeze mnie bo ja się siostrze nie zabraniam uczyć , przecież może siostra w przerwie od sprzątania czytać :D skoro siostra potrafi jednocześnie się malować , pić kawę i jechać samochodem , to siostra pewnie też potrafi w jednej ręce trzymać książkę a w drugiej ścierkę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, oglądałam ;)

Tomcio Nerwica, to był żart z tym samochodem, nawet go nie mam ! :mrgreen: jak ja się mam uczyć jak brat się ciągle o coś mnie czepia i przeszkadza? nie mam warunków :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale jestem dziś rozkojarzony , bo zamiast zareagować , to jeszcze siostrze filmy polecam :D gary umyte ? podłoga czysta ? okna ? widzi siostra ile roboty i chce jeszcze filmy oglądać , a na takie głupoty czasu nie ma tylko trzeba się za porządki wziąć :P

w tej litanii brakuje jeszcze pytania, czy podjazd został odśnieżony. :mrgreen:

Witam Wszystkich spod zaspy :P

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To wiedziałem od dawna , bo gdyby siostra miała samochód to już dawno pożyczyłaby go ukochanemu bratu :P warunki do nauki , to ma siostra lepsze niż na uczelni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, fajna obcinarka do paznokci :P

Snejana, oj tam, oj tam :P u mnie śnieg cały dzień dziarsko pada. trzy razy musiałem już odśnieżać podwórek, bo bym nie wyjechał swoim Porsche 911 :mrgreen:

silence_sadness, leniwie :P cały dzień pije kawę, jedną :mrgreen:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiem o tym , bo gdyby siostra miała , to by dawno pożyczyła ukochanemu bratu , co nie siostra ? :P warunki to ma siostra lepsze niż na uczelni , więc nie brat jest tu winien tylko lenistwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, też oglądałam ;) pierwsza i drugą część ;) dobra, dzięki jednak się za książke zabrałam :D

luk_dig, ja jeżdze hummerem to nie mam problemów ze śniegiem :P

Tomcio Nerwica, (niech brat nie czyta tego wyżej, nie mam samochodu, serio :mrgreen: ) nie dość, ze mi brat przeszkadza się uczyć to jeszcze ma rację :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.