Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Absinthe, Analiza stopnia wykorzystania i funkcjonowania znaków zmiennej treści.

A tak btw. od tygodnia złapałem jakiegos bakcyla na punkcie niemieckiego:) Mimo ze w szkole go nienawidziłem. Zna ktos jakies stronki do przypomnienia sobie podstaw?

-- 12 gru 2012, 21:23 --

silence_sadness, czołem ;)

Podpis usunięty ze względu na użytkownika hooain :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak btw. od tygodnia złapałem jakiegos bakcyla na punkcie niemieckiego:) Mimo ze w szkole go nienawidziłem. Zna ktos jakies stronki do przypomnienia sobie podstaw?

służę radą. Studiowałam germanistykę :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :D jak dobrze przyjechać dopiero co do domu i dowiedzieć się że cały jutrzejszy dzień odwołany :D

-- 12 gru 2012, 21:59 --

Aranjani, na ujocie? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej wszystkim :D

luk_dig, o jakie? :D a je se dziś zakupiłam płócienną torbę na książki, będę się nosić jak hipster-ekolog :pirate:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.