Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

girl anachronism, siema a poproszę taką pyszną kawcię :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, dopiero się wygrzebałam z łóżka. Chyba zacznę spędzać noce na forum, bo i tak bez sensu się kręcę, a zasypiam nad ranem :?

amelia83, kawka leci ;)

Na najbliższe dni mam totalny zawrót głowy, ale jak to ogarnę, to moja samoocena pójdzie ostro w górę.

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, dziękuję :D

u mnie piękne słońce świeci

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też jest słońce i do tego mrozik, więc śnieg się pięknie skrzy :D

u mnie tez :105:

ja ogarniam u rodziców jestem i już przedswiateczne porzadki im robie, bo jestem do wtorku, a popołudniu jade do przyjaciółki na klika dni, ona jest w ciąży i ostatnio kiepsko się czuje, jadę się znią zająć i pomóc

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka wszystkim! :smile:

Co u mnie? Wczoraj mi facet powiedział "Kupmy sobie coś na Mikołajki", gdy ja chciałam sobie darować na rzecz świąt. Kupiłam :) On przychodzi i mówi: "Nie kupiłem nic, nie mam pieniędzy" :shock: To wczoraj o tym nie wiedział? Może jakaś męska analiza przypadku? :P

"(...)nikt i nigdy nie będzie nas kochał tak,

byśmy zaznały spełnienia,

dopóki nie kochamy same siebie...

bo kiedy wewnętrznie puste

ruszamy szukać miłości,

możemy znaleźć jedynie pustkę."

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sfochałam się tylko dlatego, że sama sobie coś kupiłam :) No dobra....zła jestem i trochę mi przykro.

Edytowane przez Gość

ruszamy szukać miłości,

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sad_Bumblebee, może wczoraj jeszcze miał pieniądze, czasem się tak zdaża, ze one się rozchodzą nie wiadomo gdzie jednego wieczoru ;):D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po co mi cokolwiek mówił o tym? To bez sensu. Mam wątpliwości czy mi wystarczy to od razu mówię co i jak, że nie mogę i tyle :) Poza tym umówiliśmy się na drobiazgi, a nie jakieś wielkie prezenty. Taka trochę...małoważna i pominięta się czuję. Całe szczęście, kupiłam sobie zajefajną książkę i mam swój prezent mikołajkowy:)

ruszamy szukać miłości,

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.