Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, z taką to będzie gorzej, ale przejdę się jutro do klubu seniora i poszukam :D :D

Mushroom, kto tak mówi? jak tak nie mówie :D

-- 19 lis 2012, 21:05 --

Już się pogubiłem w tym wszystkim jak ma wyglądać 100 procentowy facet , każdy doprawia swoje ideologie masakra jakaś.

każda doprawia swoje ideologie a potem sie zakochuje w przeciwinstwie tego, co sobie wymarzyła, często się to zdaża :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale czy to źle, ze kazdy ma swoja wizje idealnego partnera? To chyba normalne

Nie ma w tym nic złego, no chyba że taka osoba jest zainteresowana tylko i wyłącznie ludźmi którzy dokładnie spełniają te jej wyśrubowane oczekiwania. Wtedy ta wizja jest tylko przeszkodą w stworzeniu związku.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, znajdę tylko omówmy najpierw kwestię moich udziałów :D 50 %? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Niemożliwym jest by znaleźć kobiete dla mnie i Tomasza.

Nam zostaje jedynie...

nie wiem

p*erdole,idę konstruować pancerz iron man'a .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Niemożliwym jest by znaleźć kobiete dla mnie i Tomasza.

Nam zostaje jedynie...

nie wiem

powiedz to, nie bój się

pozostaje wam jedynie znaleźć siebie nawzajem :105:

to ja już nie szukam żadnej staruszki :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 19 lis 2012, 22:03 --

Pewnie by czeba z 5 zwykłych zszyć razem jak w laboratorium doktora Frankensteina żeby takiego uzyskać więc się nie przejmuj :)

No to Mnie uspokoiłeś ;) ale to świadczy o tym ,że jestem zagłubiony i chodzę w mgle. :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, 5 % nie... to juz wole brata z Saiga widzieć :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby w słowie " kumpel " doszukiwać się podtekstów seksualnych , to naprawdę trzeba mieć nieżle zlasowany mózg , ale być może za dużo filmów o tej tematyce i człowiek póżniej tworzy takie insynuacje ;) bądżmy dorośli takie żarty są na poziomie podstawówki i nie wyobrażam sobie żeby w rozmowie wirtualnej czy realnej ktoś mi zarzucał takie rzeczy , bo nie jest to śmieszne , a raczej może być odebrane jak obrażliwe ;) i tak zachowuje do tego dystans , podejrzewam , że Saiga, też , ale nawet jeśli to żart , to naprawdę istnieją takie które są na poziomie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.