Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a nie mówiłam, ze będę sama :D a może dla odmiany brata za kogoś wydamy?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No jak siostra mi znajdzie jakąś ładną żonę z bogatej rodziny , to czemu nie :D

Saiga, Bank na własność tylko :D ale może uda się go namówić na jakieś złoża ropy naftowej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, świenie to bardzo czyste zwierzęta wbrew pozorom więc, to się nie zgadza :D :D :D :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, znalazłam :D tylko ma 50 lat jeśli to w niczym nie przeszkadza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mam lepszy pomysł :D niech siostra mi znajdzie taką co ma 90 lat , 2 dni życia i miliardy na koncie w banku , tylko niech będzie w miarę dobrym stanie tak żeby podpisała testament jak przyjedzie notariusz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwicie się?

Ludzie są w stanie zabić za 20 zł czasem,ten świat jest przykry,co zrobisz.

Tomcio Nerwica, Dobrze kombinujesz. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, za chwilę panowie się obraża ;)

Ja się nie obrażę, wiem kim jestem 8)

-- 19 lis 2012, 22:03 --

Już się pogubiłem w tym wszystkim jak ma wyglądać 100 procentowy facet , każdy doprawia swoje ideologie masakra jakaś.

Pewnie by czeba z 5 zwykłych zszyć razem jak w laboratorium doktora Frankensteina żeby takiego uzyskać więc się nie przejmuj :)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.