Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Udało sie udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah::yeah::yeah::yeah:

mamy mieszkanie. Włąśnie kursujemy z betami tam i z powrotem :)

Dziękuje za kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A tak wogóle to się witam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało sie udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

mamy mieszkanie. Włąśnie kursujemy z betami tam i z powrotem :)

Cudna wiadomosc!!!! :yeah::yeah::yeah::yeah::105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, wolowina to loteria :D u mnie za kazdym razem wychodzi inaczej..raz mieciutka..raz twarda :bezradny: chyba zalezy od miesa. Dlatego bardzo rzadko jem cxzerwone mieso.. za to mam 101 sposobow na kurczaka :mrgreen:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, dominika92, oczywiście,że wszystko zależy od tego, czy wołowina jest młoda, czy nie. Ja, ponieważ czerwone mięso gotuję najwyżej raz w tygodniu, ale od wielu wielu lat, poznaję po wyglądzie mięsa.

Bardzo lubię bitki, czyli zrazy bite z odpowiednim zestawem przypraw. Do tego koniecznie buraczki czerwone...pycha!!!

Dzisiaj byłam u lekarza, po recepty. Pani doktor okazała się bardzo wrażliwą osobą - gdy opowiedziałam Jej o swoim samopoczuciu, po raz pierwszy coś podobnego widziałam-wzruszyła się, uroniła łezkę. Powiedzała też, że gdybym nie mogła przyjść w umówionym termnie kolejny raz, mam się pokazać wtedy, gdy będę w stanie :shock: i to bez zapisu.

dominika92, nie wiem, czy Candy14, wykorzystuje też mięso mielone drobiowe, bo ja bardzo często. Do spaghetti bolognese, klopsików, pieczeni rzymskiej - można wykorzystać do obiadu i do pieczywa.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.