Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, :P:uklon::mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith Musisz zmienić myślenie , nie możesz być aż tak zagługiona rodzina to priorytet bez względu co przeżyłaś w życiu , nie uciekaj przed tym.

Wiola Lubię Cię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith Musisz zmienić myślenie , nie możesz być aż tak zagługiona rodzina to priorytet bez względu co przeżyłaś w życiu , nie uciekaj przed tym.

Wiola Lubię Cię

każdy se priorytety wyznacza i jak chce to nie musi mieć rodziny, wiadomo z punktu widzenia cywilizacyjnego, istnienia świata rodziny są potrzebne ale nie każdy musi jej chcieć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, dzień doberek i wzajemnie ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, hello, ja nie śpię już 5 godzin, robię placek ze śliwkami, ciekawe czy mi wyjdzie, dawno ciacha nie piekłam ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śpię pół nocy,piję kawę, byłam w sklepie kupiłam bułkę serowo -makową. Zjadłam do kawy i 4 krówki,pada i pochmurno, jestem znowu w piżamie powiesiłam wczorajsze pranie, włączyłam nowe,,obok leży Hrabal i czeka na mnie, chociaż z widzeniem kłopoty przy tym oku. Masć wypłyya jak zaczynam płakać a tam antybiotyk w niej jest :arrow::-|:bezradny: .

Oko jakby lepiej, ale spuchnięte, wczoraj wieczorem kolega mnie zawiózł na ostry dyżur. Lekarz oczywiście powiedział,że muszę mieć skierowanie i na oddział mnie położą żeby to rozciąć i oczyścić a on na szybko to nie może takich rzeczy robić. Muszę w poniedziałek zapierdzielać do okulisty i wyszarpać skierowanie, tylko nie wiem czy okulista czy rodzinny do okulisty są chyba kolejki a rodzinny też może na okulistykę wystawić skierowanie a kolejek nie ma do rodzinnego lekarza.

Okazało się ze mam znajomą na okulistyce.Ja ja słabo znam, ale jest dobrą koleżanka mojej koleżanki, tylko w poniedziałek idzie na urlop , ale kumpela obiecała mi, że jak załatwię skierowanie to będzie to już mi to monitorować i naciskać na tę koleżankę żebym poza kolejnością miała zabieg,oczywiście w ramach możliwości bo ta okulistka to też młoda po 30-tce.

Kurcze jednak znajomi są potrzebni w życiu. Jak szłam do psychiatry rok temu to też z polecenia i nawet zostałam umówiona prze pewnego kolegę, który jest psychoterapeutą i zna paru psychologów i psychiatrów na wizytę. Chciał mnie zawieść ,ale odmówiłam już tego odwożenia, bo chciałam sama to załatwić.

Różnie z ludźmi bywa, ale trzeba też uważać z kim się człowiek zadaje, czasem mniej warto ludzi znać , ale ludzi z jakimś honorem i poczuciem wstydu i empatii a nie takich egoistycznych dla , których tylko własne ja jest najważniejsze.

Takie tam moje przemyśłenia z rana przy kawie po bułce serowo makowej i 4-ech krówkach, ciągle masć wypływa bo popłakuje bo mi jednak smutno, bo tęsknię i myśle.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion,

jęczmień przeciągnięty w czasie i ogromny babrxe się dwa lata juz pisałam juz o tym, w sumie n apoczątku to bylo tk ogromne ze cała prawie powieka, ropa z tego leciała i wtedy odrazu powinna mnie lekarka do szpitala skierować i sączki mi dać a później oczyścić i po sprawie by było a tak się włocze po lekarzach kupa kasy na to poszła a to ognisko zapalne jest i sieje, duzo juz o tym pisałam , okropieństwo i bardzo dokuczlwe b jeszcze puchnie i boli i się wygląda jak idź stąd i nie wracaj, kurde maskra, ale czytałaś juz chyba o tym , musiałs,

ile ma Twój chcreśniak i jak ma na imię?

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.