Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, właśnie mój M upichcił dobry obiadek i jestesmy po skonsumowaniu go

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale będę prosił o receptę na L-DOPA od lekarza na myślenie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, taaak pracuje z nią też. Podobno wielka pani liderka (juz może pomine fakt, że mlodsza ode mnie 4 lata) sie wkurza na mnie przez moje zachowanie tylko hmmm co ja takiego robię? Prawie się nie odzywam tylko zapierdalam jak robot bo oni przecież muszą miec normę wyrobiona :roll::roll:

-- 05 wrz 2012, 16:45 --

Lukrecja., masakra :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, mam nadzieję, że sytuacja się wyklaruje i będzie ok. :)

Lukrecja., a jakieś życie towarzyskie ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, juz mam ochote tam dziś nie isc. Wszyscy sie tam uważaja za niewiadomo jak dobrych, a tak na prawde to kazdy zapieprza po to zeby miec jak najwiecej zrobione zeby moc się potem pochwalić :roll: Co za zacofani ludzie boże...

-- 05 wrz 2012, 16:55 --

Obóz pracy i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Wiem o czym piszesz. Dzisiaj dostałem wiadomość z pytaniem, czy jestem chętny do pracy na tym magazynie, o którym pisałem kila dni temu. Zdziwiłem się takim zapytaniem, bo w poniedziałek złożyłem kartę pracy i oznajmiłem, że nie mam ochoty tam pracować.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, taaa, bo ci ludzie chyba nie potrafią czytać ze zrozumieniem i odbierać innych naturalnych bodzców bo są tylko zaprogramowani do zapieprzania jak roboty :roll: Czuje sie strasznie ponizona.

-- 05 wrz 2012, 17:04 --

Svafa, taak było dobrze dopóki smsa nie dostałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Zobaczysz, znajdziesz coś w kierunku ! Wiem, ze możesz zabrzmieć to głupio, ale po ratownictwie med. możesz śmiało startować do straży pożarnej. Myślałaś o takiej opcji ?

Svafa, mój humor jest dziś neutralny z przewagą na +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw ostatnio rano tragedia i lęki , w ciągu dnia ciągłe lęki ale popoludniem i wieczorem lepiej

kto pije ze mną kawkę :?:;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, To jedz więcej, nie wiem jak Twoja kondycja ale zawsze można ją poprawić. W poznaniu na przełomie lutego/marca jest nabór. Ja będę startował :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, ja tu sie staram jeszcze schudnąć :mrgreen: ale spróbuje się dostać moze akurat :D

Ogólnie to nie jestem konfliktowa tylko nie lubie jak ktoś mnie obgaduje za plecami zamiast od razu powiedzieć o co chodzi i co nalezy ewentualnie poprawić. Jeszcze pracując dopiero drugi dzien. Nikt nie jest orłem i każdy potrzebuje kilka tyg czasu żeby sie wyrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.