Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kawy nigdy nie za dużo :lol:

miałam dziś iść na spacer skonczyło się na piwie :-| Snejana-porażka :x

-- 30 cze 2012, 19:06 --

szczególnie jak się jest pracownikiem korporacji :mrgreen:

wiesz coś o tym? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, a próbowaliście potem porozmawiać o tym?

Siedzimy właśnie i gadamy (wyszedł do sklepu). Jestem tak wyprana z emocji, że siebie nie poznaję. Gadamy jak przyjaciele, nigdy nie byłam jeszcze tak szczera. Niby jest pozytywnie, a ja mam ochotę wnieść pozew o rozwód. Tak mnie to rozładowało emocjonalnie jak jeszcze nic w życiu.

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a racja bracie :D a potem się wraca do domu z latarnimi, zniczami i wieńcami we włosach xD

http://kwejk.pl/obrazek/1274892/jak-go-widzisz.html :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, O ile się nie trafi na grabarza , bo zamiast wracać ze zniczami i latarniami wraca się z grabiami w dupie :Ptaki sucharek :P

http://kwejk.pl/obrazek/1274549 znalazłem coś o siostrze :o

-- 30 cze 2012, 20:46 --

Jak siostra go widzi ? ja widziałem z przedniego i bocznego profilu , jednak ten drugi częściej :shock::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja też mam sucharek: w co lubią się bawić dzieci grabarza? W chowanego! :lol::lol:

-- 30 cze 2012, 19:52 --

http://kwejk.pl/obrazek/1274549 znalazłem coś o siostrze :o

ale że ja pracuje w piekle? :D Czy Ty mnie tam wysyłasz? :D Tak czy siak braciuszku, ja rodzenstwo jestesmy na siebie skazani :P

-- 30 cze 2012, 19:53 --

Tomcio Nerwica, a tego gostka widzę tak jak Ty, ale mózg mi to rozje.... ło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ten siostry był śmieszniejszy , mój jak zwykle prostacki :P chłop wyjdzie ze wsi ale wieś z chłopa nigdy :lol::P

ale że ja pracuje w piekle? Czy Ty mnie tam wysyłasz? Tak czy siak braciuszku, ja rodzenstwo jestesmy na siebie skazani

Chodziło mi o to , że siostra pracuje w piekle 8) w końcu siostra to taka mrokness darkness ( dobrze napisałem ? ) a ja jestem grzeczny :angel:

-- 30 cze 2012, 21:03 --

Snejana, Mi też ale nie tak bardzo jak grupa tych studentów z Uralu :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, skoro brat, my oboje wiesniaki ;D jasne, że brat jest grzeczny.... do momentu aż sam w domu zostanie :P

-- 30 cze 2012, 20:15 --

-- 30 cze 2012, 21:03 --

Snejana, Mi też ale nie tak bardzo jak grupa tych studentów z Uralu :zonk:

czekaj bo ja już nie nadążam :D co Tobie też?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra też grzeczna do momentu gdy w domu nikogo nie ma ... póżniej to już sodoma i gomora :P

czekaj bo ja już nie nadążam co Tobie też?

No mózg mi rozjebało zdjęcie tego gostka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba się wybiore w poniedzialek na cmentarz :105: dawno nie byłam, idziesz ze mna?? :D

a to tak, mi nie dość, że mózg rozjebało, to jeszcze język wyrwało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie wiem , po ostatnim razie mi jeżyk nie wyrwało a wypaliło , pomyliłem znicze zamiast napić się z tego gdzie wlaliśmy wódkę złapałem jakiś inny i napiłem się wosku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha.gif no to mocny drink Ci sie trafił :D ja ostatnio ja smażylismu kiełbaski się pomyliłam i zjadłam jakiemuś trupowi noge xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, można ją dostać na mojej i Tomcia imprezach na cmentarzu :twisted:;) drinki z woskiem też są :D

i jaki ten pierwiastek z komara?

-- 30 cze 2012, 20:47 --

Tomcio Nerwica, jak już tylko kosteczka została :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, rozszerzona matura z matematyki :shock::hide: Ty to chyba Einstein jesteś :D

Tomcio Nerwica, zamieniłbyś się w woskową figurę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, moglibyśmy wystąpić w trudnych sprawach, już widze ten pospis pod moim nazwiskiem "jej brat zamienił się w wosk" :lol:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.