Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Za co przepraszasz ? to raczej ja powinienem przeprosić :oops: poza tym kto ja kto , ale my powinniśmy rozumieć doskonale , że zdarza nam się tak zachowywać , więc luz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a za co my się w ogóle przepraszamy? :D

-- 29 cze 2012, 21:41 --

luk_dig, akurat Ty demonologu jesteś w temacie ;)

-- 29 cze 2012, 21:43 --

luk_dig, ale dobranoc skoro tak :papa::papa::papa:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jutro czeka mnie dużo wyzwań i niespodzianka. jutro mój kolega ma wieczór kawalerski i jedziemy rano w Bieszczady, ale znają życie zatrzymamy się w pierwszym lepszym barze z striptizem :P:mrgreen:

Jeszce raz dobranoc

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ej jak nie chcesz jechać to ja chętnie pojade za Ciebie :P chce impreze! :D

-- 29 cze 2012, 21:55 --

co tam, że to wieczór kawalerski, przebiore się za faceta 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tak , dlatego żle się z tym czuję :? łażenie po grobowcach było alternatywne przynajmniej mimo tego , że poprane :P

ale znają życie zatrzymamy się w pierwszym lepszym barze z striptizem :P:mrgreen:

Zabierzcie mnie , błagam :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, jeszcze się nie położyłam, ale chyba dziś przejebałam moje małżeństwo. Kto da lepiej?

-- 30 cze 2012, 06:30 --

Mój mąż dał mi tydzień na wyprowadzkę.

Co przeskrobałaś?

-- 30 cze 2012, 07:29 --

Dzień dobry ;)))))))))))))))))

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :D

-- 30 cze 2012, 10:03 --

girl anachronism, :( tydzień na wyprowadzkę? brzmi jak coś powiedziane w gniewie pod wpływem impulsu, może wszystko się ułoży jak emocje opadną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.