Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja też się nigdy nie wysypiam, spałam kiedyś 17godzin i było mi mało :D Spałam dzisiaj 2 godziny a o 5 rano sprzątałam w pokoju.. tylko czemu znów jest syf? :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ej no! my nie jesteśmy aż tacy straszni :lol:(To na który cmentarz dzisiaj?)

-- 29 cze 2012, 14:10 --

a to 17 godzin to było po intensywnym tygodniu na wymianie to musiałam odespać :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no bo z fontanny straż miejska wywala :D Może byc na wawelu ;) a co powiesz na prosektorium ? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jeśli mówimy o wodzie , pamiętasz ten fragment z Sherlocka gdy skacze z tego budynku do wody ? nie wydaje ci się to dziwne , że przeżył skok z takiej wysokość ? :Dw sumie w prosektorium lepiej nie będzie się trzeba wysilać żeby otworzyć grób :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, masz na myśli ten fragment z 1 cz. gdy wyskajue z budynku parlamentu do tamizy? Zwykły śmiertelnik może by nie przeżył, ale on tak :D Ale w prosektorium panuje niska temperatura, żeby umarlaki nie pogniły, nie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tak , przecież też nie jestem zwykłym śmiertelnikiem tylko popaprańcem muszę spróbować skoczyć z mostu do Wisły :D jeśli pogniją to znów trzeba będzie w grobowcu szukać :?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale jak będziesz skakał to uprzedź, chce to nakręcić :mrgreen:

LATEK50, fajny pomysł, albo tak ze spadochronem :105: tylko nie do Wisły :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, Dużo jest takich filmów jak skaczą na bungee z mostu a żebym został gwiazdą YouTube muszę skoczyć bez taki zabezpieczeń , musi być efektownie :P

Snejana, Myślałem , że siostra powie " nie rób tego " a tu słyszę , że chce to nakręcić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak to "nie rób tego" jak sama chętnie bym to zrobiła :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a dlaczemu nie równocześnie? ja Ci nie ufam, już chciałeś na mnie popełnić siostrobójstwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.