Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Absinthe, hej, tak pinda, wlaśnie sobie robi detox :mrgreen:

Tomcio Nerwica, a kolega to by w końcu tego smoka mi z kuchni przegonił :roll: a bicepsy się robią, masę już mam (całe 45 kg) teraz tylko rzeźbić :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mi się wydawało , że jesteś wyższa ode mnie , a tu się okazało , że to ja jestem wyższy o 10 cm :P

Więc jak nie będziesz mogła sięgnąć wałka , to daj znać sięgn... podam ci drabinę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, myślałeś, że jestem wyższa, bo się wywyższam? :mrgreen: spoko, zainwestowałam w szczudła 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, ;**.No cóż,jak to powrót do rzeczywistości,nie za ciekawie.Na dzień dobry przychodze do domu,a tu się okazuje że te pierony-moja kochana rodzinka popsuła kompa:/.I nie mam kontaktu z duzą liczbą osób:(. Ty jak tam się trzymasz??

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, smoli.. .. raczej kurzy xD

-- 20 cze 2012, 14:52 --

I'm out... musze serio iść do kuchni :lol: Miłego popołudnia everyone :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wreszcie :great: powodzenia :P

długo tam nie zabawiłam, bo już jestem z powrotem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, hmmm zlot czarwonic ;) Byłam tam, gdzie zawsze odsyłają mnie Tomcio Nerwica ze Starkiem, czyli w kuchni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.