Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, W PL to jednak tylko czarnoprochowce (Boże,strzelanie z tego i ładowanie jest tyle z tym "srania", że coś cie bierze), a dostać pozwolenie na broń zwykłą,patrząc przez ilość badań,bzdetów,papierów i innych - lepiej kupić na lewo już :mrgreen: .

Zombie nie dotrą, nie umieją latać : D.

Papastathopoulosa <- rotfl hard.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica

Siema Młody :D Myślę że z Rosjanami damy sobie jakimś cudem rację, kto jak nie my? To my byliśmy w Moskwie, jako jedyni :P

Transfuse

Miałem przyjemność tańczenia i śpiewania z tymi Grekami :D Świetna sprawa, ludzie bardzo otwarci i przyjacielscy : )

"Jestem tym kim jestem, sobą... : ) "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, przyjdź do mnie. :D możemy wtedy pogadać o czym tylko chcesz, począwszy od hierarchii u mrówek, a kończywszy na rozważaniach filozoficznych nad sensem bytu ludzkiego. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Dotrą na pewno , zombie nie są takie głupie , to gry stworzyły taki stereotyp , a gdy będzie najazd na Polskę , to ochotnikom będą rozdawać broń , więc papierów nie potrzebujemy :mrgreen:

Angelo24, Widziałeś ich mecz z Czechami ? :D mamy szanse , ale musimy zdobyć gola , a potem postawić autokar pod bramką ... noi szkoda , że nie wzięli nas na euro , bo w końcu Adamiakowa dostała powołanie , a my nie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mecze, mecze, mecze i dla odmiany mecze, wiedziałam, że to będzie głowny temat przez cały czerwiec :blabla::mrgreen:

Transfuse, co Ci się podoba w jego nogach? :smile:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse

Tak miałem przyjemność bycia tam.. Atmosfera była niesamowita :D

Tomcio Nerwica

Plan Smuda mi zdradził i wygląda on tak: Strzelamy jednego gola, następnie na murawę wkracza ekipa murarzy i bramka murowana nasza na glanc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, wygooglowałam, masz rację, i najwyraźniej je goli :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse

Ojj to fakt... Ale powiem ci szczerze że bardziej nie mogę się doczekać meczu z Rosjanami..Też będę..I obym mógł po końcowym gwizdku sędziego świętować na ulicach Warszawy do białego rana sukces Polaków, tego sobie i każdemu z nas życzę:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.