Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nerd, właśnie, od tego jes to forum, wal smialo!

-- 27 maja 2012, 17:27 --

Nerd tutaj większość jedynie udaje dobry humor. ;)

so accurate!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zrobiłam jajecznicę dla Nas i kumpla..i siedzimy i słuchamy jak kumpel rapy rymuje :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laimo, czy to po lekach???

-- 27 maja 2012, 18:49 --

Laimo, czy to po lekach???

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, plaża - to, co Paulina kocha najbardziej :105: Niech tylko matka nie narobi mi bigosu, a będzie dobrze... :105:

Zdrowie jest najważniejsze ;)

Edytowane przez Gość

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, też Cię nudziło po 3-4 ruchach? ;>

slow motion, a to obrona magisterki czy licencjatu? I jak duży poślizg?

Może ktoś z nad morza na trochę w wakacje by mnie przygarnął? :> :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, pasjans też mnie nudzi po przełożeniu paru kart. :P Wolę już włączyć przeglądarkę i klikać odśwież, aż pokażą się nowe posty w tematach które mnie interesują. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, to luz. Ja miałem nieudany start na jednym kierunku. Potem za rok start na matmę i tytuł inżyniera po 4 latach (pół roku obsówy). Teraz magistra robię, a raczej robiłem, bo w poniedziałek jadę gadać o urlopie dziekańskim i muszę przerwać, bo już nie daję sobie rady. Nie jestem wstanie się za naukę zabrać, na zajęciach pokazuję się w kratkę... :/

Tak poza tym, nie ucz się tyle. ;) Moja nauka do obrony ograniczyła się do tygodnia po 6-8h dziennie i obrona pykła na 5. ;) Musiałem się pochwalić. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, niestety depresja krzyżuje plany. Lepiej zrobić sobie przerwę niż się męczyć na siłę. :?

Dzięki za radę, ale ja jednak wolę na spokojnie pouczyć się po 2 h dziennie niż siedzieć 6-8. To nie dla mnie. Tym bardziej gdy teraz mam problem z koncentracją.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.