Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, j dawno nie byłam nakręcona...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajadam Chrupiace listki zbożowe sunbites :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, przed nim tylko się ukrywam. On jest bardzo zły za to forum, bo dużo na nim siedzę, to tutaj pisze o sobie, kiedyś ukrywalam pewne fakty przed nim, dlatego nie chciałam żeby tu wchodził. teraz jest mi to w sumie obojętnie, ale nie chce pilnować się z każdym słowem...

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On jest bardzo zły za to forum, bo dużo na nim siedzę, to tutaj pisze o sobie

Lady Em., ale z nim tez rozmawiasz chyba o tym co i tu piszesz? Jest przeciez najblizsza osoba...

Z kim mamy rozmawiac o tym co nas gryzie jak nie z partnerem?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Ciesze się, że dobrze się czujesz, z 2 strony, to troszkę przykre, że taki stan masz dopiero po lekach...(nie odbieraj tego jako krytyke, nie o to mi chodzi)...

inna rzecz jest przykra... że taki stan można osiągnąć nawet bez leków...nie jest to rzecz nieosiągalna...teoretycznie, a w praktyce wydaje się, jakby to były marzenia z innej galaktyki..

Candy14, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lody moja miłość :105:

ja byłam po kwiaty bo babcia M ma imieninki dobrze, że babcia jeszcze nie spała.

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.