Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Vett, szkoda Kochana immieniczko, że tak daleko ode mnie mieszkasz :(

Ja muszę przejrzeć oferty pracy, a potem jakiś obiad. A Ty co zrobisz z resztą dnia?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, bardzo dobre. Nawet nie wiedzieliśmy, jak nawzajem wyglądamy, ale to było tylko kumpelskie spotkanie.

Hej Bella, :D

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, hej ;) Jak humor?

kornelia_lilia, szkoda... :(

Obiad? Oooobiad? Ja pewno do przyjścia ojca posiedzę na komputerze, potem odłączy mi internet jak wczoraj, więc pójdę do kosmetyczki (że głupia zapomniałam o rekolekcjach i zapisałam się na po lekcjach, po 15 :roll:), potem historia... I będzie czas na serial i sen :mrgreen:

-- 05 mar 2012, 11:31 --

carmen1988, oby jak najdłużej :smile:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, a dlaczego odłącza net? Przecież się uczysz i robisz, co chcą. Przerażajace :roll:

Do kosmetyczki na oczyszczanie?

Hej carmen1988, właśnie, oby jak najdłużej. To odpoczywaj tam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, byłaś w weekend na zajęciach? Jak wygląda sprawa z Twoim meldunkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, w sumie to dobrze, że nie jest źle.

kornelia_lilia, nie wiem czemu. Wczoraj przyszedł mu taki pomysł, odciął, zobaczył, że działa, to teraz robi za władcę i powiedział, że będzie cały czas odłączał :bezradny: Dzisiaj na smyranie badylem podłączonym do prądu. Przysmażać mnie będą :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, a nie idziesz przypadkiem na moją pocztę? Bo mam tam gazetę do odebrania, ale nijak nie mogę się zebrać, żeby po nią iść :mrgreen:

Bellatrix, no mam nadzieję, że przedłuży... I oszczędzi swojego durnego gadania :roll:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Hmm. Trzeba to wszystko przetrwać, nie ma rady :roll: Trzymaj się.

Ja w sobotę miałam kolejną mega awanturę o byle co i już się chciałam spakować i wynieść się stamtąd na dobre, ale chyba tylko rozsądek kazał mi jednak zostać. Ale mimo wszystko po tej kłótni, mimo zmęczenia fiz. i psych. czuję się jakby spokojniejsza, oczyszczona :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jeszcze w pidżamie, trza się powoli ogarnąć bo szwagierka przychodzi na ploty za 2 godziny a chciałam umyć podłogę bo wczoraj kupiliśmy sobie mopa w końcu :pirate: (wcześniej szmatą na kolanach myłam :roll: )

-- 05 mar 2012, 12:58 --

Bellatrix, :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tego to na razie daleko... na ślub niestety trzeba mieć kasę

a M. koniecznie chce kościelny... :-| muszę się zająć spłatą zobowiązań najpierw..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, F1Racing, co innego mogę kupować :mrgreen:

Bellatrix, trzymaj się... :*

kornelia_lilia, nowy awatar widzę... Jest chociaż odrobina fioletu, lubię to!

-- 05 mar 2012, 12:07 --

dominika92, witaj! :)

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, eee tam ślub i tak najważniejsza jest uczucie między Wami i wsparcie, jakie nawzajem sobie dajecie. Oj, też bym tak chciała. Jak wyjdę dołka finansowego to może zaczne myśleć o tych sprawach :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, też lubię fiolet. Tak myślałam, ze gazetka o tej tematyce.

Bellatrix, tak, ale chyba wolę światomy top modeling

Hej dominika92, jak się miewasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, ooo, i już wróciło do wcześniejszego zdjęcia... :<

Modeling, modeling, o matko, wkraczamy na temat, który jest mi obcy :shock:

dominika92, ciekawy i spójny, realistyczny sen. Ja ostatnio mam wiązankę jakiś wydarzeń... :roll:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.