Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :D

wujekEgonDaCiKlapsa, też wiem, co to znaczy.

Vett, dasz radę ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, dzięki. Wczorajsze pisanie na forum trochę mnie uspokoiło. I dziś się dowiedziałam, że mogę liczyć na kogoś z forum to poczułam się lepiej. A jak u Ciebie? Jakieś plany na niedzielę? Czytałam, że gości będziesz mieć ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, edukacja to zuo. Powodzenia, choć historia nie jest złym przedmiotem... gorzej z jakimiś ścisłymi przedmiotami.... (matma - omfg) Na szczęście na fizyke,chemie,biologie - nie będę musiał patrzeć do końca życia już... : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, czy mądra, to nie wiem :mrgreen:

arhol, kornelia_lilia, slow motion, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D

arhol, właśnie historia to moje utrapienie, a matmę mogę robić całymi godzinami :oops: Fizykę również, gorzej z biologią.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, nie można mówić, że edukacja to zło. zło jest wtedy, kiedy właśnie - wszystko pod presją, kiedy ta nieustanna presja podprowadza do ruiny. no bo co jak co, bez edukacji wciąż tkwilibyśmy w średniowieczu -.- w ogóle i tak edukacja coraz bardziej schodzi na psy, właśnie przez takie nastawienie :/

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ninja, jak tam Twoje kucie? Mnie potwornie brakuje zajęć i tej adrenaliny przed egzaminami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, szczerze to nie wiem, niby siedziałam wczoraj nad notatkami które oglądałam już milion pierwszy raz, a chyba to nadal nic nie daje :c dziś dla odmiany uczę się immunologii - to jest przynajmniej miłe, logiczne i bliskie każdemu człowiekowi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, fajnie.... to będziesz mieć zajęcie. Szkoda, że moje rodzeństwo nie mieszka za granicą :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, Czy ja wiem? moje podejście do edukacji jest takie a nie inne, ponieważ nie mam talentu do przedmiotów ścisłych, a nie pójdę w kierunku studiów typowo humanistycznych, wystarczy mi znajomość 3 ludzi po studiach (socjologia,dziennikarstwo) - Wszystkie nie pracują w zawodzie do którego się kształcili. Szkoda mi na to czasu, gdybym miał koncepcje gdzie iść na studia, to by pewnie poszedł, a tak skoro nie mam - To nie widzę sensu aby tracić nerwy swoje wykładowców .

Ja mam takie podejście, ktoś może mieć inne. Kwestia indywidualna każdego.

Dobra idę do sklepu bo zaczynam przysłowiowo p****** głupoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, ja trochę się interesuję immunologią i autoagresją. Ale nigdy się nie kształciłam w tym kierunku, niestety. Ja bym wolała zakuwać niż gapić się w sufit ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, tutaj przyznaję Ci 100% racji. Wszystkie szkoły począwszy od podstawówki powinny być nieobowiązkowe i płatne, z tym że każdy obywatel powinien na swoje wykształcenie otrzymać od państwa pieniądze na swoje wykształcenie w jakiejś formie, które i tak idą na oświatę. Jeden to przepierdoli, a drugi będzie się uczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, właściwie miałam na myśli szkołę, bo studia to już jest zupełnie inna działka :P co do pracy w zawodzie to chyba kwestia, jak się trafi i jak się życie ułoży ;) u mnie w rodzinie wszyscy są po studiach, część spełnia się dokładnie w tym co kończyli, a część zajmuje się czymś zupełnie innym :)

kornelia_lilia, jak masz czas, to idealna chwila, by rozwinąć zainteresowania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, mam baaardzo dużo wolnego czasu i to źle wpływa na moje samopoczucie. Obecnie przerabiam Hashimoto... niedawno to u siebie podejrzewałam. Gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym zupełnie inne studia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.