Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

paradoksy, studia do 16 a potem spotkanie z przyjaciółmi, więc wróci w nocy. Ale chcę żeby wychodził do ludzi, należy mu się.

Bellatrix, ja spałam też ze 3h..potem jeszcze próbowałam, ale pies mi nie dał..staram się o strachu nie myśleć. to bardziej niepokój , przed lękiem heh :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się wygrzewam w łóżeczku. poszłam spać między 3.00 a 4.00, ale obudziłam się przed 12.00.

teraz herbata z miodem i inne specyfiki, by przegonić chorobę.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, tak, od czwartku mnie rozłożyło. ból korzonków i przeziębienie. i czuję się bardzo słabo, tylko leżę albo śpię. już mnie to męczy, a jutro do pracy..

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, zdrówka dla zwierza!

Po miesiącach szukania odpowiedniej organizacji w końcu zebrałam się i wysłałam maila-giganta do Salezjańskiego Wolontariatu Misyjnego. Może w końcu skieruję swoją nadwyżkę energii na dobre tory. Marzę o tym, i przede wszystkim od wieków marzę o Afryce.

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii, Wiesz jak dla mnie to mogła by być tylko zima i tylko lato.

a teraz to jest jesień typowa... :D

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.