Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Laima lekarz rodzinny wystawi recepty... ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, też tak swojego czasu robiłam,że chciałam wszystko od razu i się przejechałam na tym

miesiąc w miesiąc biorę od rodzinnego,ale ona niechętnie zapisuje

będę musiała bo innego wyjścia nie mam,po marudzi,ale w ostateczności zapisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam pozmywać naczynia i sztućce (w pracy). Zmywam sobie zmywam, aż dotarło do mnie, że z dwóch talerzy, które mamy w sklepie, wzięłam ze sobą do łazienki ten, który był czysty, brudny został w szafce. Oto ja.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, zdarza się ;) Ja ostatnio włożyłam cukier do lodówki i do tej pory nie wiem dlaczego? :D

:lol:

ja wstawiałam sól do lodówki bo cukru nie używam :mrgreen: ojj..dużo takich było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, jak nie spałam w nocy i do tej pory, to znaczy nad ranem dwie godziny, w mieście znowu zaczęłam płakać, samo po prostu, mnie też zdarza wkładac się rzeczy nie na ich miejsce ,to chyba normalne jest

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, nie, ale latanie jak szalona bo zgubiłam telefon! - tak. z reguły mam w dłoni

to u mnie to jest norma z zapalniczka jak gdzieś jestem poza domem zawsze jej szukam wywalają całą torebkę,a potem dziwnym trafem okazuje się,że mam ją w dłoni 8)

raz kupiłam w najbliższym kiosku zapalniczkę bo swoją "zgubiłam" była w kieszeni,a trzymałam w tej kieszeni rękę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello , witam wszystkich zgromadzonych... :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, cześć :)

Ja też witam. Wróciłam właśnie z pracy i zastanawiam się, co by tu wychłeptać :mrgreen:

-- 14 gru 2011, 23:20 --

Myślę, że likier czekoladowy z gorącym mlekiem będzie odpowiedni do odmrażania zmarzniętych łapek, takie kakao dla dużych dzieci :P

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girlananachronism smacznego ;]

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.