Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sabaidee, ale musiało być bardzo źle.Przestraszyłeś mnie.Kino to świetny pomysł

samara22, cześć

Zaraz muszę się zbierać,o 14.00 muszę wyjść na autobus,nic mi się nie chce,siedzę w piżamie i marznę.Miałam wstać o 9.00 i jeszcze trochę w domku posiedzieć,a zaspałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, zazdroszczę. Uwielbiam zakupy ciuchów :105:

Dobrze, że na ubraniach, prawda? Baw się dobrze :D:D:D

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22,

a gustujesz w galeriach handlowych?

A w sprawie szkoły to już postanowione?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc ludzie zakupy?skarpetki slipki..:D.potrzebuje no jakas koszule..pizame,swetr buty ale nie ma mowy abym pojechal na zakupy..za wielki stres..:D

No w obecnym tłoku to szał pał. :mrgreen: Ja niestety jutro muszę odbyć pielgrzymkę do jakiegoś centrum :evil:, mam ostatni wolny weekend przed świetami.

Edytowane przez Gość

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22,

szkoda, że tak to u Ciebie wyszło odnośnie nauki. Ale to chyba na razie lic.?

Ja zamierzam iść na podyplomówkę za rok, jak się pozbieram. Tyle, że nie potrafię się zdecydować na który kierunek . Ale jest sporo czasu, coś w końcu postanowię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, byłeś w Fashion House Outlet Centre w tym koło mnie? Luz-blues, bez kolejek i ceny znośne.

Byłem wielokrotnie nawet fajnie cenowo za markowe ciuchy, ale ja mam problem bo dostałem bony na świeta i to do określonych sklepów. Niezbyt wiem na co je wydać. :mrgreen:

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, a jaki kierunek na mgr?

U mnie żaden kierunek nie pasuje do branży, w której chce wejść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, to od przyszłego tygodnia będziemy razem wstawać,bo ja też będę musiała już iść na zajęcia ;)

ale ja następny zjazd mam dopiero 7-8.01.

teraz świnta i porządki bo u mnie jeszcze nic nie ruszone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, ja też nie wiem.

Najważniejsze, żeby iść do przodu zgodnie z samym sobą, ale czy u Ciebie tak właśnie jest?

Nie cierpię tych wszystkich przygotowań do świąt, już wolę iść do pracy i mieć święty spokój :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie cierpię tych wszystkich przygotowań do świąt, już wolę iść do pracy i mieć święty spokój :roll:

podpisuję się pod tym obiema łapkami...

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee,

Jacku widze ,że jesteś to dobrze bo juz miałam dzisiaj do Ciebie dzwonić i pytąc się jak sie czujesz bo sie martwiłam, fajnie,że się pojawiłeś ;) .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywaliło mnie z gg w trakcie rozmowy z kimś :twisted:, nie lubie kakich sytuacji bo pewnie ktoś sobie myśłi, że w połowie rozmowy sobie poszłam i nic nie powiedziałam

-- 09 gru 2011, 14:31 --

kornelia_lilia,

Zdrowa nie ciągle chora, ale czuje poprawę na szczęście , mam np. ochote wypić kawę, o teraz robie , jak jest ze mną bardzo źle to wogóle mnie do kawy nie ciągnie, ja zawsze jestem zdania,że wszelkie uzywki to jednak przyjemnosc ma być i moj organizm sam tak reaguje, weszłam w faze kaszlu od , którego sie powstrzymuje bo gardło boli, ale klasycznie u mnie ida objawy jak czytałam parę razy o tego typu chorobach tylko z wyjątkiem braku gorączki, ale tak mam widocznie

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, to się cieszę, że Ci chociaż trochę lepiej. Ciekawa teoria z tą kawą, jak apetyt wraca to i zdrowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.