Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

samara22,

głupie okienka sa najgorsze, gdyby zgrupowali wam te zajęcia to by sie pewnie w dwa dni w tygodniu mogło wyrobić a tak tu 4 godziny w nastepny dzień 4 i taki bezsens, troche, moze powoli rozmawaj jakos nawiąz te kontakty ,zapytaj sie co sądzą o wykładowcy jak to na poczatku sie rozmawia o takich głupotach, podczas przerwy mozna gdzies razem isc na obiad do baru, jakos bedzie

u mnie tak sobie najpierw ten Arketis wyrwał mnie z takiego okropnego doła a teraz jest jakby znowu trochę gorzej, trudno to okreslić jak się czuję :roll: ,ech

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba,

ja też za kim tesknię i trw to juz o wiele za długo niz powinno, wykańcza mnie to psychicznie zawsze jak mysle ze juz to mam za sobą nagle wraca i dobija, szlag mnie juz trafia z tego powodu to taka huśtawka emocjonalna i nie chce mi to przejśc , mi sie taka tęsknota przydarzyła raz w zyciu , nieistety tez jest facet zaburzony , jak trafiałam na normalnych to zawsze coś z mojej strony było nie tak , jak mnie w końcu porządnie wzięło to trafiłam na jednostke bardziej pokrecona ode mnie

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22,

może następnym razem bedzie lepiej w koncu nie dostaniesz leku a jak sie odizolujesz na poczatku to mozesz tak ciągnąc juz do końca, próbuj ;)

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba,

no właśnie ciulwa cholewińska, skąd ja to wiem :twisted: z życia

-- 26 wrz 2011, 21:58 --

samara22, ja się tez czasem czuje dziwnie, potrafię nagle w grupie osobb zaczac myślec c00o ja tu robię o czym ja rozmawiam, przecież mnie to nie interesuje, czy cos w tym guście i czuje sie z boku od nastlatki tak mam i wtedy sie wyłańczam wycofuje nw siebe,we własne mysli a ktoś coos do mnie mowi to mysle sobie mnie to wcale nie bawi i czuje siie z boku grupy , ale sama sie tam wyrzucam i nagle mowię wystarczy sie tylko wczucc , ne myśłec ze n ie interesuje mnie to ze tylko w to wejść i zaczynam skupiac sie na tych rozmowach ii najpierw jest trudno, ale o ilus tam minutach przestaje być obok i myslec o tym ze jestem obk tylko biorę w tym udział i zaczynam czuć z tego przyjemnosć , co nie znaczy ze nagle ten stan nie powróci, powraca ,ale nauczyłam sie go zwalczać

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po spaniu ciulwa wasza jasności, ale moze jeszcze moj organizm cos wykombinuje sobie i przyspi.

-- 28 wrz 2011, 06:33 --

Zapowiada się znowu piekny s,loneczny jesienny dzień co cieszy , zmeczenie niekoniecznie uhhm.

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.