Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wstaje o 3 bo dzisiaj nam oznajmili że autobus jest wcześniej i kawę muszę wypić bo nie daje rady jak nie wypije

To od której Ty pracujesz :shock: Ja wstaję o 5 ale tylko ze względu na poranną kąpiel i kawkę :D

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy ktory raz...ostatni wstałam dzis o 9 i zaspalam....potem o 16 i tez zaspałam...noc pocięta jak papier z niszczarki :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, A jaka bedzie pogoda w niedziele...moze pójdziemy na spacer...? zaczynam sie łamać.... corka mi wlasnie na skypie strzeliła focha :( eh życie :(

Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie , w końcu z placu Zbawiciela jest blisko o miejsc spacerowych :D Foch dzieci rzecz wkalkulowana w życie . Moje już wyrosły z fochów :mrgreen:Nowy avatar przed 23 :mrgreen:

-- 26 lip 2011, 21:49 --

Na przystanek idę 40minut autobusem jadę prawie godzinę, kawa, mycie, ubieranie,w pracy jestem koło wpół do 6

Toż to jak w filmie Bareji.A innej komunikacji nie masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, tak, specjalnie dla ciebie bo spioch jestes (sama nie wiem czy doczekam...zmulona jestem tym wszytskim...)

dosyć mam juz tych dzieci :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarna roza, ojeja...ja to bym nie mogła tak łazić bo bym sie bala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, tak, specjalnie dla ciebie bo spioch jestes (sama nie wiem czy doczekam...zmulona jestem tym wszytskim...)

dosyć mam juz tych dzieci :(

Dzięki :D A co do spania to poprostu tak mam ustawiony organizm od wielu lat. Miałem pewne rozregulowanie ale to już historia :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Pamiętaj że dzieci są zawsze Twoje i nie możesz tak mówić ,znam taką osobę która własnym dorosłym dzieciom powiedziała że już nie jest nimi zainteresowana i teraz wyje do księzyca :twisted: i spać innym nie daje :twisted:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, wiem wiem wiem.... tez wyję :( na zapas....

-- 26 lip 2011, 22:01 --

arla, mam cały wór avatarów, drżyjcie....

czarna roza, tez jestem strachajło, przez samochód mi sie chyba tak porobilo...czyli mam to jzu od stu lat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, wiem wiem wiem.... tez wyję :( na zapas....

-- 26 lip 2011, 22:01 --

czarna roza, tez jestem strachajło, przez samochód mi sie chyba tak porobilo...czyli mam to jzu od stu lat :(

Lepiej wcześmiej przemyśleć niż później wyć, bo powrotów brak :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miłe dla oka nie ma co sie ich bać:D

a co przez samochód?

-- Wt lip 26, 2011 9:04 pm --

czarna roza, rodzeństwo tak ma ...że się drze taa

'Zacząć jest łatwo. Wytrwać jest sztuką'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, dlaczego tak mówisz...tylko śierc jest ostateczna...więcej NIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, śmierć tylko...reszte zawsze mozna odkręcić...z większym lub mniejszym trudem...czasami trud jest ogromny to prawda...ale poki człwoiek żyje...wszytsko jest mozliwe - mój pan prof od statystyki mawiał NIE MA RZECZY NIEMOZLIWYCH SA TYLKO BARDZO MALO PRAWDOPODOBNE ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, śmierć tylko...reszte zawsze mozna odkręcić...z większym lub mniejszym trudem...czasami trud jest ogromny to prawda...ale poki człwoiek żyje...wszytsko jest mozliwe - mój pan prof od statystyki mawiał NIE MA RZECZY NIEMOZLIWYCH SA TYLKO BARDZO MALO PRAWDOPODOBNE ....

U mnie rachunek prawdopodobieństwa się skończył podobno dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki, ja wszedłem ale trzeci raz już ni ewejdę :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.