Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, 0RtNx.gif

Owszem,przy okazji sprawdzam,czy kulka (taki nickname ma najnowszy user na waszej stancji?) nie będzie mieć przejebane jeśli coś napsoci i czy standardowy skill "psie oczy" zadziała D:

To może choć siekiera w czaszce?

sad-pet-588650-m.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje przeczucie zaś mówi o głowicy jądrowej której mogę się spodziewać fkrotce zatem

5766_faceci-tylko-jedno-im-w-glowie.jpeg?1329309968

True story

Lol

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wczorajszej gorącze brązowej nocy i spowiedzi do matki św. Klozetowej powoli regeneruje HP przy uroczych dźwiękach ryku orka...

Tfu,braciszka.

Anyway jest dopsz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,nie piłem w środku tygodnia..

Ale już na pewno nie zaufam tej przyczepce z tymi cholernymi zapiekankami i żurkowi z kiełbasą z kota.

Nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, mnie nawet i bez piwa coś potrafi kopnąć ! Np prąd albo te przy osiedlowe dresy : D

Ale w razie czego wiemy że z pani admin przy pomocy 4-paka piwa można sporo wyciągnąć

diabelek.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.