Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mataforgana, Czyli nie ma jakże głębokich rozważań i dysput na temat świata,moralności,dlaczego kebab nazywany jest kebabem a nie pizzą,dlaczego człowiek nazywa się człowiek,a nie karalucha nazywa się człowiekiem,zaś człowieka karaluchem i ogólnie pełnych patosu przemówień na temat pumperniklu mieszanego w betoniarce łokciem?

Ot tak...

picie?

Jestem zawiedziony ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, "Choćbym szedł turecką dzielnicą,jeśli będzie budka z kebabixem - głodu się nie ulęknę"

"Kebabix moim jedzeniem,nie brak mi niczego?"

w00t?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, Czasem w coniektórych budach mi się zdarzyło mieć...keczup w kebabixie ._.

Uważam to za lekką herezje ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, znów opole babo,nie umisz -.-

mataforgana, I ty chcesz mi marzenia zabić?

No mercy in da world,no mercy ^_-....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ileż dusz przybyło....fspaniale,rozpocznę rytuał.

-- 29 wrz 2014, 19:52 --

Aranjani, wyczuwam ironie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.