Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś dostałem wyniki ewaluacji tego dżurnala swojego z Filadelfii. I jest lepiej niż się ktokolwiek spodziewał. Normalnie szefowa zachwycona, ja dumny. Normalnie więcej takich dni jak dziś :mrgreen: . Tylko oczywiście 2 godziny snu radochę trochę tłumią he he 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że podryw? że mnie? Hi hi hi hi :oops: .

:mrgreen:

mangiferaindica, ja w tej redakcji nie zajmuje się pisaniem. Robię raczej za wielofunkcyjną sekretarkę komunikująca wszystkich redaktorów, recenzentów i autorów z różnych krajów. Taka centrala komunikacyjna plus kontakty z drukarnią i przygotowanie tekstu do składu.

-- 30 lip 2014, 12:41 --

acherontia-styx, yo ;)

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, jak dla fobika społecznego to nie jest wymarzone zajęcie, wierz mi. Pierwszy rok więcej rzygałem z nerwów niż pracowałem. Ale teraz na lekach i po przyzwyczajeniu się ogarniam :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.