Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mangiferaindica, lit brałem 4 miechy temu . (depakine) obecnie jestem "czysty",kosmitą zaś jestem z charakteru/natury,bez wspomagaczy

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, no ba! Jak najbardziej! :mrgreen:

Chyba z racji nadciągającego weekendu mi się humor poprawił he he. Szkoda tylko ze funduszy na wyprawę w bez-kity brak. Ale co się odwlecze... :yeah:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, niestety,moim środkiem transportu są nogi,autobusy,ciopongi, i syćko co raczej publiczne,spodek w budowie,do odebrania dopiero na 3142 rok.

mangiferaindica, ok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, niestety,moim środkiem transportu są nogi,autobusy,ciopongi, i syćko co raczej publiczne,spodek w budowie,do odebrania dopiero na 3142 rok.

Obawiam się, że nie dożyję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja też,w tym haczyk producentów z bakłażanaxu 9,pierw płać,a potem termin- pierw jednak zdechniesz D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, może czyjeś,czy któregoś kosmita na bakłażanaxie,swoich genów nie zamierzam rozdawać,reprodukować itd, to skarb który spłonie razem ze mną w odmętach kosmosu.

na_leśnik, płatki owsiane i makarony tańsze ! Chyba..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, raczej bez łba na jakieś auto. Będzie jak w filmach! :yeah:

To może jak Ferduś do kontenera, czy tam na worki ze śmieciami? Też jak w filmie! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.