Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, to witam naleśniczka z tym dżem w klubie; w mojej lodówce mógłbyś też sobie przenocować, bo ja jestem pod tym względem identyczna; poczucie odstawania absolutnie wszędzie poza swoim łóżkiem. ja już kiedyś chyba mówiłam, że zdrowy egoizm jest zdrowy, a dbanie o siebie i troska WOBEC siebie czymś wskazanym, a nie grzechem. Ja się tego ciągle uczę, ale widzę już postępy pewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, u mnie niby postępy też są, ale czasem ich zbawienne efekty się gdzieś ulatniają i efekty są jak na załączonym obrazku :D .

Paradoksalnie najmniej samotny i wyizolowany czuje się jak wyjadę na kilka dni w góry z namiotem. Zero ludzi, zero wyizolowania. Chyba właśnie dlatego tak to lubię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, samotność nie ma nic wspólnego z ilością człowieków dookoła ;) .

Wiem, ale dzięki spotkaniom z tymi człowiekami można ją trochę zagłuszyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, zawsze mozesz do mnie zadzwonic to Cie rozwesele ;)

A Ty gdzie sie starasz o szpital? Katowice?

mangiferaindica, ale ja tam lubie zmywac :yeah:

pająk, cze pajonk :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, też bym pojechała na kilka dni w ten sposób; dobry sposób na czystkę w głowie, niemniej demonom naszym trzeba powolutku kroczkami stawiać czoło (chyba?). Ja mam momenty, że jest wszystko jest zasadniczo ok, ale czuję się jak tak "ciepłe lody" - zewnętrznie jest pięknie, polewa pokrywa i dumnie pręży wdzięki, ale malutkie pęknięcie i całość kruszy się lawino.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.