Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Moja pierwsza nocka w robocie. Interesujące jest to, że nie robię nic innego niż zwykle w domu w tych godzinach, a mimo to dużo bardziej się męczę. Byle do 7.00 :?

"Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć.Ale nie jesteśmy też martwi.Za długo pożerało mnie pragnienie, którego nie można zaspokoić.Za długo głodowałem, czekając na śmierć i nie umierając.Niczego nie czuję.Wiatru na mej twarzy, ani rozpryskującej się bryzy, ani ciepła kobiecego ciała."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było minęło,kuniec D:

monmaria, ale nie,to musi być jeszcze 1 warunek jęczeć podczas upału że za ciepło a podczas deszczu że za zimno

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, a to spoko,najbardziej mnie wkoorwia jak ktoś bojcy choćby nie wiem jaka pogoda była. Ciepło - źle,deszcz - źle zima - źle nosz kurrrhttp://m.kwejk.pl/obrazek/2091479/20-rzeczy-ktore-musisz-przestac-sobie-robic.html

Pro rady,thx u captain obvious!

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, niby wszystko po staremu tyle,że mam wrażenie że jest coraz gorzej.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, sama nie wiem. Mam taki chaos w głowie, że nie ogarniam.

A Ty jak sie czujesz?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.