Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, a zaczynało być interesujaco w zaburzeniach seksualnych. :twisted:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, po wielkich bojach zainstalowałam i działa ... wylazłam właśnie z Megatona i mnie ukatrupili :lol::lol::lol:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, ... świerzynka :P Dobrze że zaczęłaś od dwójeczki, będziesz miała dobrą skalę porównawczą :D

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam jak się wbic w rozmowę bo nie wiem o jakiej grze piszecie :why::why::why::why::why::why:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Fallout 2 (crpg, klasyk gatunku), Fallout 3 (crpg, ale z widoku fpp) - moim zdaniem słabszy tytuł, ale ujdzie ;)

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, to ja sobie idę obejrzec dalsze odcinki Tudorów jednak. nie przeszkadzam w dyskusji Wam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, sam tutorial, wstęp, system tworzenia postaci itd. jest żywcem wzięty z TES ;) Całe szczęście, że system rozwoju, jest zaczerpnięty z oryginału, choć jest mocno uproszczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, noo .. trochę uprościli ... i kurde w F2 były takie fajne teksty :D Tu jeszcze nie zauważyłam.

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.