Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, Dżenderowania nie ma,a perdolnąć możesz,wiele to nie pomoże,ale choć łeb z karku spadnie i fajrant.

A ze strzałkami żartowałem ^_-...wiem że są co 20 cm ^____^

-- 09 maja 2014, 20:03 --

Artemizja, jest zupa z bobra,wysadzanie tam tych skur*&*^& to też przednia zabawa...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Niech będą więc wielkie pająki,co sobie życzysz

00021J7GYCQPBJOV-C116-F4.jpg

Rebelia, Ale majo bany D:

Artemizja, Ale że co,wysadzanie tam,czy strzelanie do owych sierściuchów :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, śmiertelny cios po epickim party...mi pasuje. diluje z tym rodzajem zgonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Z tego co pamiętam to czasem ojciec mnie napierdalał po ręce plastikowym mieczem jak coś tam zajebałem :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, bo jeszcze wpierdol dostaniesz na zlocie za te pająki. :mrgreen:

Hahaha on se grabi :D

mnie nie będzie ale będę Cie duchowo wspierac... najwyzej raza jakiegoś daj mu za mnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Zadomowimy się z pająkiem gerwulfem i odwiedzimy około 4 rano,spoko :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oki :Dtylko kurde się boję, że on na zlocie złapie jakiegoś i mi wpuści do pokoju

ja wiem ze On wredny... ale chyba nie az tak :mrgreen:

-- 09 maja 2014, 21:22 --

Kestrel, to go zostaw w domu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.