Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tak,meteoru nie chciała zesłać,ale powiedziała że do tartaru mnie wyśle za pomocą wałka rozpierdalając mi łeb,to by zgon był szybki,temu.

Potem tylko otworzę piekielną szczeline i naślę na nią piekielnego pająka wielkości czołgu.

-- 09 maja 2014, 19:36 --

DwaGuziki, i wybuchy.

Aranjani, ani tam,ani nie tutaj,tylko w chooj daleko gdzieś w EU

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i roztrzaskać głowy szowinistom 1 uderzeniem.

Oh wait...

teraz juz nie ma wait :mrgreen:

-- 09 maja 2014, 20:38 --

Tak,meteoru nie chciała zesłać,ale powiedziała że do tartaru mnie wyśle za pomocą wałka rozpierdalając mi łeb,to by zgon był szybki,temu.

sam chciałes :lol:

Potem tylko otworzę piekielną szczeline i naślę na nią piekielnego pająka wielkości czołgu.

nie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie pyskuj...po zgonie to ja decyduje na kogo wysyłam piekielne pająki,załapałaś się.

hell-spider-spider-toilet-creepy-big-funny-pictures-1359075791.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, nie rozśmieszaj mnie kobieto...to ile razy mi grożono zabójstwem,połamaniem,pobiciem,całą pralke mam tym obklejoną, aż musiałem drugą dokupić by dalej dolepiać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, celuj w okolice wadowickiej obwodnicy.

Artemizja, zwykle próbują ukraść część dusz z forumowego serwera.

-- 09 maja 2014, 19:50 --

Rebelia, mam tylko ich dusze,nie pale,a gorzałka...cóż,siergiej czasem coś podrzucił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, taa,trafisz,chyba z przystanku do domu z gpsem.

:mrgreen:

Artemizja, mówie że to tylko dusze,nie słuchaj ich,kłamią.

Rebelia, ta,a nawet się okazało że wujek vlad zaczął dbać o cere odkąd ma krym na dzień i krym na noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, a zapomniałem,strzałki co 10 metrów...to w sumie też się da :pirate::mrgreen:

Davin, że ja się kurfa boje i nie dam rady...wiesiek dawaj ten pociąg i potrzymaj piwo,ja mu k*rwa pokaże...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.