Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, Pytałes mnie czy latam po wawie i czym. odpisałem ale nie przeczytałeś, wiec wkleje tamta odpowiedz

Jestem jeszcze w posiadaniu Gixery k6 , moto zadatkowane a nowy właściciel /boze miej go w swojej opiece, tym bardziej ze bedzie to jego pierwsze moto a gostek ma 23 lata i siano zamiast mozgu/ załatwia kredyt...wiec powinienem odpisac ze latałem..ten sezon ze wzgledów zdrowotnych musze odpuścić ale w przyszłym roku jak dożyje moze skusze sie na cos wygodniejszego w długie trasy moze vfr800 :D

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Pytałes mnie czy latam po wawie i czym. odpisałem ale nie przeczytałeś, wiec wkleje tamta odpowiedz

Jestem jeszcze w posiadaniu Gixery k6 , moto zadatkowane a nowy właściciel /boze miej go w swojej opiece, tym bardziej ze bedzie to jego pierwsze moto a gostek ma 23 lata i siano zamiast mozgu/ załatwia kredyt...wiec powinienem odpisac ze latałem..ten sezon ze wzgledów zdrowotnych musze odpuścić ale w przyszłym roku jak dożyje moze skusze sie na cos wygodniejszego w długie trasy moze vfr800 :D

Ja mam w garazu R1...

(strasznie mnie podłamał zlot w tym roku...nie byłam bo samej to tak...smutno...,).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, czyli jeszcze stoi u mnie ale zadatkowany, mial koles odebrać wczoraj ale jakos nie dzwoni, nie pisze..uj wie co jest....

Ja nie bede wydzwaniał, zastawił hajs to on niech sie martwi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co ja na razie mam motor kolo tylka mam pisk w uchu i to mnie meczy, w sobotę ide na zabieg drenaż ucha, który spowoduje usuniecie

plynu z ucha, jest szansa ze to wyeliminuje te szumy. Jak to nie pomoże to będzie zastosowane inne leczenie. Jestem klebkiem nerwow, w nocy

nie moge zasnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, czyli jeszcze stoi u mnie ale zadatkowany, mial koles odebrać wczoraj ale jakos nie dzwoni, nie pisze..uj wie co jest....

Ja nie bede wydzwaniał, zastawił hajs to on niech sie martwi :D

Dlaczego go sprzedajesz???? To strasznie...smutne i...intymne :/

Zresztą co mnie to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, nie smutaj sie, ja oprócz 40km z zimowej przechowalni do domu, tylko raz do tego na lekach w marnym stanie i plecaczkiem przepaliłem 100km nad wode i to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, super :D:yeah:

Ja jakoś źle ... :roll: Zmęczona jestem ... i w ógóle po wczorajszej rozmowie ze starszymi mega zjazd ...

Jeszcze się poprztykałam z JP ....

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, sprzedaje z wielkim bólem w sercu, specjalnie wystawiłem zaporowa cenę z nadzieja ze nikt nie skusi sie a jednak skusił sie.

W obecnej sytuacji zdrowotnej nie czuje sie pewnie, nie załacza mi sie ten luzik taki jakby autopilot/wiesz co mam na mysli/, nie czuje frajdy z jazdy, mam leki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, zuch dziewczyna, mam teraz 1100xx, ale wczesniej mialem cbr1000rr tej klasy co r1.

Byłeś na zlocie w tym roku w Bielsku albo Częstochowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.